Maandag t/m vrijdag 08.00 - 16:30 uur | 0180 - 43 21 48 | info@tandartsenpraktijk-ridderkerk.nl

Say Hello

inschrijven

Wij heten u van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Ridderkerk.
U dient onderstaand formulier te gebruiken om u en/of uw gezinsleden aan te melden.
Als uw inschrijving bij ons binnenkomt, nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een eerste afspraak (intake).

Let op: u dient er rekening mee te houden, dat u pas daadwerkelijk een patiënt bent van onze praktijk, nadat u de intake heeft gehad.

inschrijven

Wij heten u van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Ridderkerk.