Say Hello

Behandelingen

Tandheelkundige behandelingen

U kunt in onze tandartsen- en mondhygiënistenpraktijk terecht voor reguliere tandheelkundige behandelingen (o.a. periodieke controles, gebitsreiniging, composieten vullingen, tandvleesbehandelingen). 

Maar ook voor meer gespecialiseerde behandelingen (o.a. kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, uitgebreidere gebitsrehabilitatie) en cosmetische tandheelkunde (o.a. facings, bleken) bent u aan het juiste adres.

Kinderen en angstige patiënten

Onze tandartsen hebben ruime ervaring met kinderen, die een bezoekje aan de tandarts vaak als erg spannend ervaren.

Mocht u een patiënt zijn, met angst voor de tandarts, dan wordt door ons behandelteam er alles aan gedaan, om u op uw gemak te laten voelen en wordt er ruim de tijd voor u genomen. 

INFORMATIEFOLDERS

informatiefolders

Spoedgevallendienst

Pijnklachten

Voor het verhelpen van pijnklachten (kiespijn, afgebroken tanden/kiezen of uitgevallen vullingen) zullen wij proberen om u voor dezelfde dag, dat u ons belt, een plek aan te bieden.
U heeft dan géén keuze in de tijd, maar moet de afspraak die de assistente u aanbiedt accepteren.

Er is per dag een beperkte periode voor pijnklachten vrijgehouden. Deze tijden worden alléén op de dag zelf aangeboden. 
Wij kunnen echter niet garanderen, dat u altijd op dezelfde dag een plek krijgt. Dit hangt erg af van de drukte van de desbetreffende dag.

Pijnklachten buiten onze praktijkuren

Bij eventuele pijnklachten buiten onze praktijkuren, waarvan u meent dat deze niet tot onze eerstvolgende werkdag kunnen wachten, kunt u contact opnemen met:

Tandartsenpost 010

 Dr. Molewaterplein 30
3015 GD  Rottterdam
De post is gelegen in het Erasmus MC bij de spoedeisende hulp en naast de Huisartsenpost.

Er zijn tandartsen van 08.00 – 23.00 op locatie aanwezig en 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar en bij acute hulp of nabloeding oproepbaar. Wij verzoeken u van te voren telefonisch contact op te nemen met Tandartsenpost010 voordat u naar de locatie toe komt.
  085 – 105 17 60

De behandeling dient direct per pin of contant voldaan te worden. U wordt daar verder geholpen en doorverwezen naar de dienstdoende tandarts.
Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.