Say Hello

Behandelingen

Tandheelkundige behandelingen

U kunt in onze tandartsen- en mondhygiënistenpraktijk terecht voor reguliere tandheelkundige behandelingen (o.a. periodieke controles, gebitsreiniging, composieten vullingen, tandvleesbehandelingen). Maar ook voor meer gespecialiseerde behandelingen (o.a. kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, uitgebreidere gebitsrehabilitatie) en cosmetische tandheelkunde (o.a. facings, bleken) bent u aan het juiste adres.

Kinderen en angstige patiënten

Onze tandartsen hebben ruime ervaring met kinderen, die een bezoekje aan de tandarts vaak als erg spannend ervaren.
Mocht u een patiënt zijn, met angst voor de tandarts, dan wordt door ons behandelteam er alles aan gedaan, om u op uw gemak te laten voelen en wordt er ruim de tijd voor u genomen. 

INFORMATIEFOLDERS

Spoedgevallendienst

Pijnklachten

Voor het verhelpen van pijnklachten (kiespijn, afgebroken tanden/kiezen of uitgevallen vullingen) geldt, dat u in principe op dezelfde dag dat u ons belt, geholpen kan worden. U heeft dan geen keuze in de tijd, maar moet de afspraak die de assistente u aanbiedt accepteren. Er is per dag een beperkte periode voor pijnklachten vrijgehouden. Deze tijden worden alleen op de dag zelf aangeboden. 

Pijnklachten buiten onze praktijkuren

Bij eventuele pijnklachten buiten onze praktijkuren, waarvan u meent dat deze niet tot onze eerstvolgende werkdag kunnen wachten, kunt u contact opnemen met:

Tandartsenpost 010

 Dr. Molewaterplein 30
3015 GD  Rottterdam
De post is gelegen in het Erasmus MC bij de spoedeisende hulp en naast de Huisartsenpost.

Er zijn tandartsen van 08.00 – 23.00 op locatie aanwezig en 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar en bij acute hulp of nabloeding oproepbaar. Wij verzoeken u van te voren telefonisch contact op te nemen met Tandartsenpost010 voordat u naar de locatie toe komt.
  085 – 105 17 60

De behandeling dient direct per pin of contant voldaan te worden. U wordt daar verder geholpen en doorverwezen naar de dienstdoende tandarts.
Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.